5 redenen om nu de HUMAX H3 Smart TV box te kopen

Met de HUMAX H3 maak je van elke TV een Smart TV. Je kijkt Netflix, Videoland, Uitzending gemist gewoon op je TV via apps.

Uiteraard vinden wij dat er wel 100 redenen zijn waarom een HUMAX H3 Smart TV box niet in je woon- of slaapkamer mag ontbreken, maar we beperken ons hier tot de 5 belangrijkste (in willekeurige volgorde).

1. Netflix is standaard geïnstalleerd 
De HUMAX H3 is de enige Android Smart TV box waarop, dankzij een licentie met Netflix, de Netflix app standaard geïnstalleerd is.  Op de afstandsbediening vind je een Netflix knop waarmee je direct naar Netflix gaat. Heb je geen Smart TV maar wil je jouw favoriete Netflix serie wel op een TV bekijken, dan is de H3 een ideale oplossing.

2. Boordevol Nederlandse Apps 
Door de samenwerking met de Nederlandse TV aanbieders kijk je op de H3 gemiste uitzendingen, films en series van alle partijen. En dat is uniek! Videoland, MovieMAX, NPO, RTL XL, KIJK, NLziet, alle regionale omroepen vind je in de NL Store. Daarnaast kijk je naar het laatste nieuws via de Telegraaf, NOS nieuws, NU.nl app. Voortaan hoef je echt niets meer te missen! Meer lezen over de apps op de H3. Kijk dan even op deze pagina.

3. Bediening zoals je gewend bent 
Net zoals je gewend bent bij de TV bedien je de apps op de H3 gewoon, lekker gemakkelijk, met de afstandsbediening. Door Nederlandse Smart TV app-bouwers worden alle apps geschikt gemaakt voor de H3 zodat je ze met de afstandsbediening kunt bedienen, net zoals dat werkt bij een Smart TV. Dus geen gedoe met programma’s opzoeken op je smartphone of tablet, die te ‘swipen’ naar je TV en vervolgens met je smartphone bedienen.

4. Op elke TV met HDMI-aansluiting te gebruiken  
Met de HUMAX H3 maak je van elke TV een Smart TV. Het enige wat je nodig hebt is een TV met een HDMI-aansluiting en een internetverbinding. Dat maakt de H3 ideaal om te gebruiken op plekken waar je meestal geen dure Smart TV hebt zoals bijv de slaapkamer. Heb je in je woonkamer een oudere TV die niet smart is maar wil je wel gewoon Uitzending gemist kijken op een TV i.p.v. een laptop of tablet dan hoef je geen nieuwe TV aan te schaffen, maar gebruik je gewoon de H3. Heb je wel een Smart TV maar merk je dat verschillende apps niet meer ondersteunt worden, iets wat regelmatig voorkomt, dan biedt de H3 ook een goedkope oplossing om toch het gemak van je Smart TV te blijven houden.

De H3 werkt via Wifi. Handig als je programma’s wil kijken op plekken waar je geen internetkabel hebt. Je vindt echter wel een ethernetaansluiting op de H3! Wil je de H3 gebruiken op plekken waar je wel een kabel hebt, dan adviseren we je om deze te gebruiken.

5. Kijken wanneer het jou uitkomt  
Onderzoek wijst uit dat steeds meer mensen ‘uitgesteld kijken’. Niet de omroepen bepalen wanneer we wat moeten kijken, dat bepalen we steeds vaker zelf. We kijken onze favoriete serie en soap wanneer het ons het beste uitkomt. Dat kan via een Smart TV. Maar wat als je die niet hebt? Dan kijk je op je laptop of tablet. Ideaal? HUMAX vindt van niet. Films of series komen het best tot hun recht als je ze bekijkt op een TV. Daar zijn ze ook voor gemaakt! Met de H3 kijk je op elke TV in huis naar jou favoriete serie, wanneer het jou uitkomt!

6. Legaal! (vooruit ook nog een nummer 6 dan)   
Er is veel te doen over mediaspelers waarmee je gratis films, series, sport etc kunt bekijken dankzij voorgeïnstalleerde add-ons zoals Kodi. De hoogste Europese rechter heeft onlangs bepaald dat de verkoop van mediaspelers met deze add-ons die linken naar streaming websites met illegaal aanbod verboden is. Met de HUMAX H3 weet je zeker dat je naar apps kijkt die legaal zijn.

Binnenkort komt er bovendien nog een hele belangrijke reden bij om een HUMAX H3 aan te schaffen. Benieuwd wat dat is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ook enthousiast over de H3? Bestel hem dan in onze webshop of ga naar een HUMAX dealer bij jou in de buurt.