In deze webshop kunt u op verschillende manieren uw bestelling afrekenen.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?
Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Rembours (toeslag € 7,50)

Wilt u liever betalen als het product bij u wordt aangeboden dan selecteert u ‘Rembours’. Voor deze bezorgoptie worden extra kosten in rekening gebracht. Uw bestelling wordt geleverd door PostNL Pakketservice. U betaalt contant aan de postbezorger. Kiest u voor deze optie, zorg er dan dus voor dat u het factuurbedrag gepast kunt betalen. De PostNL bezorgers beschikken niet over een mobiel pinapparaat.

Creditcard
Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als uw bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende data verzonden worden, dan wordt uw creditcard belast per levering.
Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie u de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.myhumax.info het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.myhumax.info achteraf betalen tot een bedrag van €400 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.