Wat te doen als iemand anders de HUMAX Eye in gebruik wil nemen?

De HUMAX Eye camera is gekoppeld aan een gebruikersaccount. De ‘oude’ gebruiker zal eerst de camera moeten verwijderen uit zijn gebruikersaccount, anders krijgt de ‘nieuwe’ gebruiker de HUMAX Eye camera niet werkend. Dit doe je door naar ‘camera-instellingen’ te gaan en helemaal naar beneden te scrollen, vervolgens kies je hier voor ‘Camera verwijderen’.

Let op: na het verwijderen van de camera/gebruikersaccount zijn al je gemaakt opnames definitief verwijderd en kunt je ze niet meer terug te halen.

0