Kan iemand anders gelijktijdig van dezelfde App gebruik maken?

Ja dit kan. Degene zal tevens de Y-cam App moeten installeren. Door in te loggen met dezelfde inloggegevens kan diegene ook van de Y-cam App gebruik maken. Je krijgt automatisch een melding als er via een ander (nieuw) apparaat wordt ingelogd. Daarnaast kun je zien welke videoclips er al bekeken zijn omdat deze dan grijs zijn gemarkeerd.

Let op: verstrek voor je eigen veiligheid niet zomaar je inloggegevens aan derden.

0