Kan ik zenders in een zelf gekozen volgorde zetten? Favorietenlijst aanmaken.

De volgorde van de zenders in de zenderlijst wordt door de kabelmaatschappij bepaald. U kunt hierin niets wijziging. Wel kunt u tot maximaal 5 favorietenlijsten samenstellen met daarin alleen de zenders die u interessant vindt. Deze zenders kunt u in de volgorde van uw keuze plaatsen.
De favorietenlijsten creëert u via het menu ‘Kanalen opmaken’ of ‘Zenders bewerken’. Nadat u dat hebt gedaan kopieert u de zenders die u vaak bekijkt naar de favorietenlijst en plaatst ze in door u gewenste volgorde.
Let op dat de door u ingestelde volgorde pas geactiveerd wordt als u de betreffende favorietenlijst oproept (zie onder, blauwe toets).
U kunt tussen de verschillende favorietenlijsten schakelen door eerst de zenderlijst op te roepen (LIST knop of OK knop) en dan met de pijltoetsen links of rechts door de lijsten te bladeren. Als de gewenste favorietenlijst in beeld is kunt u op de blauwe toets drukken om de favorietenlijst in de gewenste volgorde te plaatsen. U schakelt dan tussen standaard volgorde, alfabetische volgorde, of uw eigen volgorde (aangegeven bij aanmaken van de favorietenlijst, zie boven).
Merk op dat u de zenders wel in de door u gewenste volgorde kunt zetten, maar u kunt de zendernummers niet aanpassen. De zendernummers blijven zoals de kabelmaatschappij ze ingedeeld heeft. Hiermee behoudt een zender altijd hetzelfde nummer, ongeachte in welke zenderlijst u zich bevindt.