HUMAX HD-FOX C, HD-ontvanger met HbbTV

De HUMAX HD-FOX C is speciaal ontwikkeld voor de ontvangst van ongecodeerde HD en SD zenders van de kabelmaatschappijen (Ziggo, Caiway, Kabelnoord etc.). Daarnaast is de HD-FOX C de enige HDTV-ontvanger die geschikt is voor HbbTV. Dankzij de 2 tuners kunt u bovendien programma’s opnemen, pauzeren en terugspoelen als u een externe harde schijf aansluit.

Voor consumenten in Zeeland bestaat er bovendien een aparte bundel van de HD-FOX C met CI+ module en DELTA smartcard zodat u kunt genieten van interactieve TV van DELTA.

HDFOXC
 • Haarscherpe HDTV-weergave
 • Geschikt voor ontvangst ongecodeerde digitale zenders kabelmaatschappijen (free-to-air)
 • HbbTV
 • 2 Tuners. Door het aansluiten van een externe eSata- of USB-harddisk (los verkrijgbaar) kunt u:
  – opnemen in HD-kwaliteit
  – timeshift: live uitzending pauzeren en terugspoelen
 • Netwerkfunctionaliteit via kabel of USB WiFi-dongle
 • CI+ interface
 • Interactieve TV van DELTA (internetverbinding van ZeelandNet nodig)

Free-to-Air. TV kijken zonder smartcard

Kabelmaatschappijen zoals Caiway en Ziggo zenden een groot aantal zenders ongecodeerd digitaal uit (free-to-air).

Het ongecodeerde digitale basispakket bestaat bij Caiway uit meer dan 70 zenders, waarvan 31 in Full HD. Bij Ziggo kunt u ruim 45 zenders free-to-air kijken.

Voor de ontvangst van deze zenders heeft u dus geen smartcard nodig, een goedkoop basis kabelabonnement is voldoende. U hoeft dus niet extra te betalen voor digitale TV!

Dat maakt de HD-FOX C de perfecte ontvanger voor iedereen die via de kabel uitsluitend TV kijkt.

De HD-FOX C is ook een uitkomst als tweede ontvanger  op bijv. de slaapkamer. Ook in dit geval is een smartcard niet nodig. Aansluiten en kijken!

Haal meer uit uw TV met HbbTV

Wat is HbbTV?

HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV) is een dienst die u extra informatie en interactie geeft bij TV-programma’s. Zenders met HbbTV verrijken hun programma’s met extra informatie, sportstatistieken, filmpjes of live deelname aan een spelshow. Bovendien kunt u met HbbTV gemiste uitzendingen van een zender terugkijken.

De HUMAX HD-FOX C is de enige HDTV-ontvanger in Nederland die geschikt is voor HbbTV.

Met een simpele druk op de rode knop op de afstandsbediening van de HUMAX HD-FOX C komt u terecht in de interactieve omgeving van de zender. NPO en SBS leveren op dit moment al HbbTV diensten bij een aantal van hun programma’s aan de kijker. Als HbbTV beschikbaar is ziet u het icoontje in beeld.

TV kijken krijgt vanaf nu een extra dimensie. Meer weten over boer Geert, meespelen met een spelprogramma, extra informatie over het debat? Druk op de RODE knop!

Om gebruik te maken van HbbTV moet u de HD-FOX C aansluiten op het internet. Dit kan via een ethernetkabel of via WiFi. In dat laatste geval heeft u een HUMAX USB WiFi dongle nodig.

HD-FOX C

Ziet u dit icoontje op uw TV?
Druk dan op de rode knop op uw afstandsbediening!

Maak op simpele wijze van de HUMAX HD-FOX C uw persoonlijke digitale videorecorder.

De HUMAX HD-FOX C beschikt over 2 tuners. Als u een externe harde schijf aansluit kunt u al uw favoriete programma’s in de hoogste digitale kwaliteit opnemen. Handig voor als u bijv. niet thuis bent. Daarnaast kunt u dan ook programma’s pauzeren of terugspoelen.

De externe harde schijf wordt niet meegeleverd.

kijken_opnemen_HDFOXC

Een programma opnemen terwijl u een ander programma bekijkt

Omdat de HUMAX HD-FOX C beschikt over twee tuners, is het mogelijk om een TV-programma op te nemen terwijl u naar een ander programma kijkt.

pauzeren_terugHDFOXC

Live uitzending pauzeren en terugspoelen

Als u een externe harddisk aansluit kunt u ook een live uitzending pauzeren (timeshift) of terugspoelen.  Ideaal wanneer u bijv. even een telefoontje moet beantwoorden.

Geniet ook van Digitale Radio of deel bestanden via DLNA

Digitale Radio in perfectie kwaliteit

Met een HUMAX HD-FOX C kunt u niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, u heeft ook toegang tot een groot aantal ongecodeerde digitale radiozenders in perfecte kwaliteit.

Om de radiozenders te beluisteren hoeft u de TV niet aan te zetten als u een muziekinstallatie hebt aangesloten. En dat is nu nog eens handig! Let op, dit werkt niet bij alle TV’s.

Deel uw bestanden met DLNA

DLNA (Digital Living Network Alliance) is een technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX HD-FOX C kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten, waardoor de ontvanger als netwerk mediaspeler te gebruiken is.

HD-FOX C in Zeeland
TV-Portal: interactieve televisie van DELTA

Voor consumenten in Zeeland biedt de HD-FOX C nog iets extra’s. Speciaal voor Zeeland is er een bundel van de HD-FOX C met Quantis CI+ module en DELTA smartcard. U kunt dan niet alleen genieten van de ongecodeerde zenders, maar van het hele digitale TV-aanbod van DELTA inclusief interactieve TV!

De HUMAX HD-FOX C is geschikt voor Interactieve TV van DELTA.

Met de knop TV Portal op uw afstandsbediening kunt u gebruik maken van de interactieve diensten die DELTA te bieden heeft via het Portaal van Zeeland. U vindt het interactieve tv-kanaal ook op kanaal 12. Zo kunt u o.a. gemiste uitzendingen terugkijken, actueel nieuws en weerbericht uit Zeeland raadplegen.

Om gebruik te maken van alle interactieve mogelijkheden heeft u een internetverbinding van Zeelandnet nodig. Kijk hiervoor op www.zeelandnet.nl

Kenmerken

• Haarscherpe HDTV-weergave
• Geschikt voor ontvangst ongecodeerde digitale zenders kabelmaatschappijen (free-to-air)
• HbbTV
• 2 Tuners. Door het aansluiten van een externe eSata- of USB-harddisk (los verkrijgbaar) kunt u:
– opnemen in HD-kwaliteit
– timeshift: live uitzending pauzeren en terugspoelen
• Elektronische programmagids
• Netwerkfunctionaliteit via kabel of USB WiFi-dongle
• Aansluitingen: HDMI, USB, eSATA, Ethernet, Digitale audio (Toslink), Scart
• CI+ interface
• Interactieve TV van DELTA (internetverbinding van ZeelandNet nodig)

Externe harde schijf aansluiten

Wanneer u voor de eerste keer een externe harde schijf op de HUMAX HD-FOX C aansluit, wordt u gevraagd of u de schijf geschikt wilt maken voor het opnemen en weergeven van TV-programma’s. De HD-FOX C zal de externe harde schijf formatteren of toewijzen voor opname en weergave.

Houdt u er dan rekening mee dat alle gegevens op de harde schijf zullen worden gewist. Gebruik daarom geen harde schijf waarop gegevens staan die u wilt bewaren, of maak eerst een back-up. Wij adviseren u daarom een externe harde schijf aan te sluiten die u alleen gebruikt voor de HUMAX HD-FOX C.

HUMAX kan niet garanderen dat elk type harde schijf naar behoren functioneert i.c.m. de HUMAX HD-FOX C.

Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max. 1TB.

0