HUMAX H3 en HUMAX 5200C/5400C; the perfect match

Je hebt een prachtige film opgenomen op je 5400C en wil die gaan kijken. Maar je huisgenoten willen voetbal kijken. Herkenbaar?

We kunnen op steeds meer manieren TV-programma’s kijken. Op je laptop, je PC, je tablet en zelfs op je smartphone. Maar zeg nu zelf; een mooie film of spannende serie kijk je toch het liefst op je TV. Daar zijn ze tenslotte ook voor gemaakt. Alleen willen we steeds vaker zelf bepalen wanneer we iets kijken.

Met HUMAX HD-recorders 5200C en 5400C kan dat natuurlijk al. Je neemt een programma op en kijkt wanneer het jou uitkomt. Sinds kort heeft HUMAX ook de H3 Smart TV Box. Het ultieme product als je het hebt over uitgesteld kijken. Via de apps op de H3 kijk je uitzending gemist van de Nederlandse omroepen, films en series bij Netflix, Videoland en MovieMAX en volg je het laatste (regionale) nieuws. En HUMAX zou HUMAX niet zijn als we er niet voor gezorgd hadden dat de 5400C/5200C en H3 met elkaar kunnen communiceren.

Mediaspeler op HUMAX H3

Via de Mediaspeler op de H3 selecteer je eenvoudig de videobestanden opgeslagen op de 5200C/5400C. Zo kun je op elke plek in huis kijken naar opgeslagen bestanden terwijl een andere huisgenoot gewoon TV kijkt. Of je gebruikt de H3 op je slaapkamer zodat je lekker in bed die spannende film kijkt die je opgenomen hebt. Je hoeft geen coaxkabel aan te sluiten op de H3. Dus je kunt hem op elke plek in huis gebruiken.

Je kunt via de mediaspeler op de H3 overigens ook foto’s en films bekijken die opgeslagen zijn op je pc of andere apparaten in je netwerk.

Hoe kijk je opgeslagen bestanden op de H3

1. Selecteer de Mediaspeler app op de H3 (HUMAX Plus menu balk)

2. Ga met de pijltjestoets op de H3 afstandsbediening naar links zodat je de icoontjes in de balk kunt selecteren. Selecteer DLNA

3. Selecteer ‘My Video’ om opgeslagen videobestanden te gaan bekijken

4. Selecteer de iHDR-5200C (of 5400C)

5. Je ziet nu de films of series die je opgenomen hebt op de 5200C (of 5400C). Selecteer een film, klik op OK en kijken maar

6. Veel plezier!

Klik hier als je meer wil weten over de HUMAX TV+ H3 Smart TV box