Kijk Netflix op elke TV in huis

Kijk Netflix op elke TV in huis

Ik wil Netflix kijken op mijn TV, maar ik heb een oude TV zonder Netflix app. Wat nu?

Met de HUMAX H3 Netflix box kun je op elke Tv in huis naar je favoriete Netflix serie kijken. Ook als deze TV al wat ouder is een niet over Smart functionaliteiten beschikt. Ideaal voor bijv. de TV in de slaapkamer of op de jongerenkamer. Natuurlijk kun je Netflix ook op je tablet of smartphone kijken. Maar zeg nou zelf; een film of serie kijk je toch liever op een groot scherm! Het enige wat je nodig hebt is een TV met HDMI-aansluiting en een internetverbinding. Aansluiten en kijken!

Humax H3 Best Reviewed Kieskeurig

De H3 heeft in juli het predicaat ‘Best Reviewed’ ontvangen van Kieskeurig.nl. Met een Reviewscore van 8,6 behoorde de H3 tot de hoogst beoordeelde producten!

h3_vrij

Kijk Netflix op elke TV in huis

Netflix, kijk je niet meer op je laptop, tablet of smartphone maar gewoon op je TV. Ook als deze ouder is en niet Smart is.

Kijk wanneer je wilt

Kijk je favoriete programma wanneer het jou uitkomt. Gewoon op je TV!

Afstandsbediening

De HUMAX TV+ H3 bedien je eenvoudig met de afstandsbediening.

tvnetflix

Netflix op je TV

Steeds meer mensen kijken Netflix. Deze app zit op nagenoeg elke nieuwe Smart TV. Maar wat als je die niet hebt? Dan kun je Netflix kijken op je laptop, tablet of smartphone. Ideaal? HUMAX vindt van niet.

Een leuke serie kijk je toch het liefst lekker op de bank of in bed op een groot TV-scherm. Alleen of met je gezin of vrienden. En als dat ook nog eens gemakkelijk kan zonder dat je een nieuwe TV hoeft aan te schaffen dan is dat helemaal ideaal. Met de HUMAX H3 Netflix box kijk je je favoriete Netflix serie gewoon op je TV.  Dit kan via de Netflix app op de HUMAX H3. Je hoeft verder niets te installeren. Een Netflix abonnement, internet-aansluiting en een TV met HDMI-aansluiting is alles wat je nodig hebt.

Was elk product maar zo eenvoudig te bedienen

HUMAX besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De installatie en bediening van de H3 Netflix box is dan ook kinderspel. Beter nog… je hoeft helemaal niets te installeren.

  • Sluit de H3 aan op je TV met een HDMI-kabel
  • Verbind met internet via WiFi of ethernetkabel
  • Doorloop de installatie en kijken maar!

Op de bijgeleverde afstandsbediening zit een Netflix knop. Hiermee start je meteen Netflix op. Geen gedoe met ‘swipen’ via de smartphone. Je kijkt Netflix gewoon op dezelfde manier als je normaal televisie kijkt.

Netflix in woonkamer

Kijk Netflix in de woonkamer op een oudere TV die niet smart is

Kijk Netflix in de slaapkamer op een oudere TV die niet smart is

awardsH3

De H3 Netflix box heeft maar liefst
twee design prijzen gewonnen

Red Dot Design Award
De Red Dot Award wordt beschouwd als dé award voor design van hoge kwaliteit. De internationale Red Dot-jury kent dit gewilde kwaliteitszegel alleen toe aan producten die zich duidelijk onderscheiden van vergelijkbare inzendingen dankzij een uitzonderlijk design.

iF Design Award
Al ruim 60 jaar wordt de iF DESIGN AWARD over de hele wereld beschouwd als ‘keurmerk’ voor design van topkwaliteit, en vandaag de dag wordt deze prijs gezien als een van de meest prestigieuze designwedstrijden ter wereld. Het iF-logo is een internationaal bekend symbool dat wijst op voortreffelijke designprestaties.

Bestel nu direct jouw Humax H3 Netflix box
voor € 49,95