Maak van elke TV een Smart TV

Maak van elke TV een Smart TV

Met de HUMAX TV+ H3 Smart TV box maak je in een handomdraai elke TV Smart. Kijk Netflix, Uitzending gemist, films, series, documentaires, sport, nieuws en nog veel meer. Gewoon op je TV! Op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal voor de TV in de woonkamer maar ook voor een tweede TV in bijv. de slaapkamer. Het enige wat je nodig hebt is een TV met HDMI-aansluiting en een internetverbinding. Aansluiten en kijken!

Humax H3 Best Reviewed Kieskeurig

De H3 heeft in juli het predicaat ‘Best Reviewed’ ontvangen van Kieskeurig.nl. Met een Reviewscore van 8,6 behoorde de H3 tot de hoogst beoordeelde producten!

h3_vrij

Apps op je TV

Netflix, Uitzending gemist en nog veel meer kijk je niet meer op je laptop maar gewoon op je TV. Via Apps die speciaal zijn aangepast om op een TV te bekijken.

NL Store

De meest populaire Nederlandse Apps staan voor je klaar in de NLStore op je TV. Klikken en kijken!

Kijk wanneer je wilt

Kijk je favoriete programma wanneer het jou uitkomt. Gewoon op je TV!

Afstandsbediening

De HUMAX TV+ H3 bedien je eenvoudig met de afstandsbediening.

apps-h3

Apps op je TV

Steeds meer mensen kijken een TV-programma wanneer het hen uitkomt. Dat kan op een Smart TV. Maar wat als je die niet hebt? Of als de Apps op je Smart TV niet meer werken? Dan kun je het programma kijken op je laptop. Ideaal? HUMAX vindt van niet.

Een leuke serie kijk je toch het liefst lekker op de bank op een groot TV-scherm. Alleen of met je gezin of vrienden. En als dat ook nog eens gemakkelijk kan zonder dat je een nieuwe TV hoeft aan te schaffen dan is dat helemaal ideaal. Met de HUMAX TV+ H3 maak je van elke TV een Smart TV. Alle Apps op de TV+ H3 zijn geschikt gemaakt om op een groot scherm te bekijken.

Voortaan is er altijd iets op TV

‘Er is niets op TV’ behoort tot het verleden. Voortaan is er altijd iets op TV. Lekker op de bank een middagje House of Cards kijken op Netflix. Boer zoekt vrouw kijken op een zondagmiddag. Wat jij wil!

De meest populaire Nederlandse Apps staan voor jou klaar in de NLStore op de TV+ H3. Je bedient ze gewoon via de afstandsbediening en alle Apps zijn geschikt gemaakt om op een TV te bekijken.

En dat maakt de TV+ H3 uniek!

De meeste andere mediaspeler bedien je namelijk met je smartphone. Bovendien zijn daarop bijna geen Nederlandse Apps beschikbaar. De TV+ H3 zit boordevol Nederlandse Apps zodat jij niets meer hoeft te missen. En wil je toch zelfs Apps toevoegen, zoals bijv. Kodi, dan kan dat gewoon. Wat wil je nog meer?

tvh3_omroeplogos_mei2018

Was elk product maar zo eenvoudig te bedienen

HUMAX besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De installatie en bediening van de TV+ H3 Smart TV box is dan ook kinderspel.

  • Sluit de TV+ H3 aan op je TV met een HDMI-kabel
  • Verbind met internet via WiFi of ethernetkabel
  • Doorloop de installatie en kijken maar!
  • Je hebt op je TV-scherm meteen toegang tot de meest populaire Nederlandse Apps. De Apps staan overzichtelijk in de NLStore. Apps die je wil kijken download je met één klik naar ‘Mijn Apps’. Geen gedoe met programma’s opzoeken op je smartphone of tablet en swipen naar je TV.

Op de bijgeleverde afstandsbediening zit een Netflix knop. Hiermee start je meteen Netflix op. Daarnaast kun je zelf vier Apps vastleggen onder de gekleurde knoppen. Zo start je snel je favoriete App op zonder dat je in het menu hoeft.

Wil je de TV+ H3 toch liever met je smartphone bedienen, dan kun je de HUMAX Cast App downloaden in de Apple Store of Google Play Store.

We hebben een lekker druk leven; kinderen, werk, sporten, vrienden, je kent het wel. Om 20.30 uur voor de TV op de bank zitten of samen met de kinderen aan het een leuk programma kijken lukt vaak niet. We kijken onze favoriete series dus op een ander moment via uitzending gemist. Gewoon, wanneer het ons uitkomt.

Tv kijken

Met de TV+ H3 Smart TV Box kun je ook:

Zelf Apps toevoegen

Zelf Apps toevoegen die je interessant vindt

Afstandsbediening

De HUMAX Cast App gebruiken zodat je de TV+ H3 kunt bedienen met je smartphone in plaats van met de bijgeleverde afstandsbediening

Eigen foto's bekijken

Je eigen foto’s of films op TV bekijken die opgeslagen zijn op je HUMAX recorder, NAS of externe harde schijf

tv-totaal

De redactie van Totaal TV nam de HUMAX TV+ H3
onder de loep. Het resultaat: 5 sterren!

high-video-test

De redactie van HVT vindt de TV+ H3 een zeer
toegankelijke smart media player met een fijne UI.

awardsH3

De TV+ H3 heeft maar liefst
twee design prijzen gewonnen

Red Dot Design Award
De Red Dot Award wordt beschouwd als dé award voor design van hoge kwaliteit. De internationale Red Dot-jury kent dit gewilde kwaliteitszegel alleen toe aan producten die zich duidelijk onderscheiden van vergelijkbare inzendingen dankzij een uitzonderlijk design.

iF Design Award
Al ruim 60 jaar wordt de iF DESIGN AWARD over de hele wereld beschouwd als ‘keurmerk’ voor design van topkwaliteit, en vandaag de dag wordt deze prijs gezien als een van de meest prestigieuze designwedstrijden ter wereld. Het iF-logo is een internationaal bekend symbool dat wijst op voortreffelijke designprestaties.

Bestel nu direct jouw Humax TV+ H3 voor € 99,-

Bestel jouw Humax TV+ H3 en maak van je huidige TV een Smart TV!