HUMAX IHDR-5400C, alles-in-één HDTV-recorder

De IHDR-5400C is de ‘grote broer’ van de bekende HUMAX IHDR-5200C. Met zijn ingebouwde 1TB harddisk kunt u ca. 240 uur TV-programma’s opnemen. U hoeft dus echt geen programma meer te missen.

IHDR5400C

1TB ingebouwde hardisk

Opnemen in HD-kwaliteit

2 programma’s tegelijkertijd opnemen – 1 programma opnemen terwijl u een ander programma bekijkt.

Live uitzendingen pauzeren

TV-programma pauzeren en terugspoelen.

Interactieve televisie

Films bestellen en Uitzending Gemist bekijken met Interactieve TV van Ziggo.

Afstandsbediening defect?

De videorecorder opnieuw uitgevonden. De vrijheid om te kijken wanneer het u uitkomt.

Haarscherpe beelden, meer details

De HUMAX IHDR-5400C is een HD-ontvanger. HDTV zorgt voor briljante kleuren, scherper beeld en meer beelddetails. Hierdoor wordt TV kijken; TV beleven! Ook de opnames die u maakt met de IHDR-5400C zijn in HD-kwaliteit.

Ondersteunde resoluties: 1080i, 720p, 576p, 576i

Opnemen, pauzeren en terugspoelen

Uw favoriete programma opnemen en kijken wanneer het u uitkomt
De HUMAX IHDR-5400C beschikt over een ingebouwde harde schijf van 1TB waarmee u maximaal 240 uur kunt opnemen in HDTV-kwaliteit. Het werkelijke aantal uren dat u kunt opnemen is afhankelijk van de ‘bitrate’ waarin een programma door uw kabelaanbieder wordt uitgezonden.

Twee programma’s opnemen of één opnemen + één bekijken
De ontvanger beschikt over twee tuners. U kunt daarmee twee TV-programma’s tegelijkertijd opnemen. Wilt u graag een programma live bekijken maar komt op een andere zender uw favoriete serie? Geen probleem. U kijkt het ene programma en neemt het andere op.

Wanneer de twee programma’s die u opneemt beide via hetzelfde kanaal (dus via 1 tuner) worden uitgezonden dan is de tweede tuner nog vrij om een live TV-programma, uitgezonden via een ander kanaal, te bekijken. U kunt dan dus 2 programma’s opnemen en een derde programma live bekijken.

kijken_opnemen_1
pauzeren_terug

Live-uitzending pauzeren en terugspoelen (Time Shift Recording)
U kent het wel. Net als uw favoriete TV-programma begint gaat de deurbel of de telefoon. Met Time Shift Recording kunt u een live uitzending pauzeren en met een druk op de knop de uitzending verder bekijken vanaf het moment dat u deze had stopgezet.

Daarnaast maakt Time Shift Recording het mogelijk om tijdens het bekijken van een TV-Programma terug te spoelen naar het moment waarop het programma door u werd ingeschakeld. Handig wanneer u bijvoorbeeld een doelpunt nogmaals wilt bekijken.

Elektronische Programmagids (EPG_
De Elektronische Programmagids toont alle radio en TV-programma’s voor de komende 7 dagen op uw scherm en voorzien van uitgebreide programma informatie. De actualiteit en het aantal dagen dat vooraf wordt weergegeven hangt af van de programma-aanbieder.
Via de EPG kunt u eenvoudig uw favoriete TV-programma’s opzoeken en reserveren voor opname, eenmalig of iedere keer dat het programma wordt uitgezonden. Met de HUMAX IHDR-5400C hoeft u geen programma meer te missen.

epg_def

Interactieve TV van Ziggo

De HUMAX IHDR-5400C is geschikt voor Interactieve TV van Ziggo. Via Ziggo On demand kunt u films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig, vanuit uw luie stoel.

744×486-afbeelding-4k-interactieve-tv_s

Digitale radio

gitarist

Met een HUMAX IHDR-5400C kunt u niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, u heeft ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit.

Om de radiozenders te beluisteren hoeft u de TV niet aan te zetten als u een muziekinstallatie hebt aangesloten. En dat is nu nog eens handig! Let op, dit werkt niet bij alle TV’s.

DLNA

DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IHDR-5400C kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten waardoor de HUMAX IHDR-5400C als netwerk mediaspeler te gebruiken is.

dnla huis_5400c

De HUMAX IHDR-5400C is ook geschikt voor de ontvangst van de ongecodeerd uitgezonden zenders van Ziggo.

Meer kenmerken

• Twee USB aansluitingen voor externe opslag van muziek en foto’s.
• Bekijk Mediafiles via USB-opslagmedium (ook tijdens opnemen van programma’s).
• Foto’s rechtstreeks weergeven vanaf de digitale camera.
• Netwerkaansluiting: via het FTP-protocol bestanden van en naar de ingebouwde harde schijf kopiëren.
• Bladwijzers aan een opname toevoegen zodat je bepaalde scenes gemakkelijk kunt terugvinden.
• Low power standby (< 1 Watt).
• Universele afstandsbediening: één afstandsbediening voor al uw apparatuur.
• Video-, muziek- en fotobestanden in zelfgemaakte mappen opbergen.
• Opnames van series direct in de juiste map plaatsen.
• Opnemen van teletekst zodat u opgenomen programma’s met ondertiteling kunt bekijken.
• HDMI-aansluiting. (HDMI 1.3).
• 1x TV-Scart en 1x VCR/DVD-scart voor opname.
• Toslink optische audio-aansluiting (S/P-DIF).
• Afmetingen: 38 x 24,6 x 5,5 cm (bxdxh), gewicht: ca. 3,5 kg.
• Geschikt voor de ontvangst van in HDTV-kwaliteit uitgezonden programma’s van Ziggo, CAIW, DELTA, Kabel Noord en diverse andere digitale televisie aanbieders.

Aansluiten externe harde schijf

Extra externe hard disk
Extra opnamecapaciteit nodig? Ook dit is met de HUMAX IHDR-5400C geen probleem. Met de 2 USB-aansluitingen heeft u de mogelijkheid om een extra externe hard disk aan te sluiten om opgenomen programma’s op weg te schrijven.

Wanneer u voor de eerste keer een externe harde schijf op de HUMAX IHDR-5400C aansluit, wordt u gevraagd of u de schijf geschikt wilt maken voor het opnemen en weergeven van TV-programma’s. De HUMAX IHDR-5400C zal de externe harde schijf formatteren of toewijzen voor opname en weergave.

Indien u bevestigd met OK en verder gaat met het installatieproces, houdt u er dan rekening mee dat alle gegevens op de harde schijf zullen worden gewist en dat deze mogelijk niet meer door Windows kan worden herkend. Gebruik daarom geen harde schijf waarop gegevens staan die u wilt bewaren, of maak eerst een back-up.

Op de servicepagina leest u meer over hoe u een door de IHDR-5400C geformatteerde harde schijf weer geschikt kunt maken voor uw PC. Wij adviseren u om een externe harde schijf aan te sluiten die u alleen gebruikt voor de HUMAX IHDR-5400C en niet voor andere opslagdoeleinden.

HUMAX kan niet garanderen dat elk type harde schijf naar behoren functioneert met de HUMAX IHDR-5400C. Het is mogelijk dat bepaalde typen niet herkend kunnen worden door het apparaat. Uw dealer kan u hierover informeren.

Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max. 1TB.

0