NPO Uitzending gemist en SBS KIJK vallen uit op TV

De NPO en SBS hebben een nieuwe Smart TV app ontwikkeld. Hierdoor vallen op veel platforms de oude NPO Gemist en SBS KIJK TV app (gedeeltelijk) weg. Ook op de HUMAX H3 Smart TV box is dit helaas het geval met de KIJK app. Er wordt hard aan gewerkt om de nieuwe apps, NPO Start (Plus) en SBS KIJK 2.0, op korte termijn op de HUMAX H3 beschikbaar te krijgen.

Uiteraard vinden wij het bijzonder vervelend dat je, als gebruiker van de HUMAX H3, nu niet meer ongestoord gemiste uitzendingen van SBS, Net 5 en Veronica kunt bekijken. Daarom hebben we gezocht naar een voorlopige oplossing. Die hebben we gevonden in een bestaande app op de H3; namelijk de NLZIET TV app.

Met NLZIET kun je programma’s van NPO, RTL en SBS tot 1 jaar in HD kwaliteit en zonder reclame terugkijken. Daarnaast kun je verschillende programma’s vooruitkijken.

Als gebruiker van de HUMAX H3 kun je nu 2 maanden gebruik maken van de NLZIET app. Je betaalt eenmalig 1 cent ter controle van je gegevens. Zo kun je toch je favoriete programma’s van KIJK terugkijken. In de tussentijd doen wij er alles aan om zo snel als mogelijk de nieuwe NPO en SBS KIJK app op de H3 te krijgen.

Wil je gebruik maken van dit aanbod?
Vul dan onderstaand formulier volledig in. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin precies staat wat je moet doen om je voor NLZIET te registreren. Lees de instructies goed. De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor eventuele communicatie rondom dit aanbod.

Voornaam

Achternaam

Je emailadres

Serienummer HUMAX H3

0