NPO Uitzending gemist en SBS KIJK vallen uit op TV

De NPO en SBS hebben een nieuwe Smart TV app ontwikkeld. Hierdoor vallen op veel platforms de oude NPO Gemist en SBS KIJK TV app (gedeeltelijk) weg. Ook op de HUMAX H3 Smart TV box is dit helaas het geval met de KIJK-app. Er wordt hard aan gewerkt om de nieuwe apps, NPO Start (Plus) en SBS KIJK 2.0, op korte termijn op de HUMAX H3 beschikbaar te krijgen.

Uiteraard vinden wij het bijzonder vervelend dat je, als gebruiker van de HUMAX H3, nu niet meer ongestoord gemiste uitzendingen van SBS kunt bekijken. Daarom hebben we gezocht naar een voorlopige oplossing. Die hebben we gevonden in een bestaande app op de H3; namelijk de NLZIET TV app.

Met NLZIET kun je programma’s van NPO, RTL en SBS tot 1 jaar in HD kwaliteit en zonder reclame terugkijken. Daarnaast kun je verschillende programma’s vooruitkijken. Als gebruiker van de HUMAX H3 kun je nu 2 maanden gebruik maken van de NLZIET app. Zo kun je toch je favoriete programma’s van SBS terugkijken. In de tussentijd doen wij er alles aan om zo snel als mogelijk de nieuwe NPO en SBS KIJK app op de H3 te krijgen.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, dan kun je een mail sturen naar info@quantiselectronics.com.
Onze helpdeskmedewerkers helpen je vervolgens verder.

0