Als consument heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met onze klantenservice via sales@quantiselectronics.com .

Wij verzoeken u om in het ingevulde herroepingsformulier  aan te geven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie
Op alle producten is een garantieperiode van 24 maanden van toepassing vanaf het moment van de verkoop aan de eerste gebruiker.
Mocht uw product defect raken neemt u dan op met onze helpdesk:  info@quantiselectronics.com.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u om het serienummer en typenummer uw product te vermelden in uw mail.

Bij garantie reparaties dient een kopie van de factuur bijgevoegd te worden. Dit geldt ook voor uw afstandsbediening. Indien u deze ter reparatie opstuurt vermeld dan ook het serienummer van de ontvanger.

Raakt uw product defect buiten de garantieperiode dan ontvangt u van ons eerst een prijsopgave van de reparatiekosten. Na akkoord van uw zijde wordt de reparatie uitgevoerd. Indien u niet akkoord gaat met de reparatiekosten zijn wij genoodzaakt om u een bedrag van € 25,00 voor onderzoekskosten in rekening te brengen.