HUMAX H3 nu met €40,- serie-/filmtegoed

Kijk onbeperkt series en films bij Videoland en MovieMAX

‘Er is niets meer op TV’ behoort tot het verleden. Met de HUMAX H3 Smart TV box is er altijd iets op TV. En nu helemaal!

Bij aankoop van een HUMAX H3 ontvang je nu 3 maanden Videoland cadeau + 30 Moviepoints om films te bestellen bij MovieMAX 

Actieperiode: 8 mei t/m 31 augustus 2017.

De Videoland app en MovieMAX app vind je in de NLStore op je HUMAX H3. Als je de app download komt deze in ‘mijn apps’ te staan.

videlandlogo_web

Met Videoland kijk je onbeperkt en reclamevrij naar de beste series en films van Nederlandse bodem. Geniet van bekende toptitels, maar van ook minder bekende producties.

Daarnaast kun je kiezen uit een breed aanbod van internationale topfilms en series en een groot aantal kinderprogramma’s. Met Videoland raak je dus niet uitgekeken!

moviemax_logo_web

Kijk de beste films bij MovieMAX! MovieMAX is een video on demand platform met een ruim aanbod films. Dit aanbod wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste films net uit de bioscoop.

Bij MovieMAX kijk je je favoriete films thuis op de bank of waar en wanneer je maar wilt. Met een MovieMAX account huur je gedurende 48 uur films voor een vaste prijs in de hoogste beeldkwaliteit.

Hoe doe je mee aan de actie?

Als je in de actieperiode een HUMAX H3 hebt gekocht kun je meedoen met de actie.
1. Vul onderstaand deelnameformulier volledig in

2. upload een foto/scan van de originele aankoopbon (met daarop in ieder geval de naam en het adres van de dealer en de aankoop-datum)

3. upload een foto/scan van het serienummer van je H3  (duidelijke foto van de barcode sticker op de verpakking of van sticker op  de onderkant van de H3)

4. na aanmelding ontvang je, binnen twee weken, een email met een actiecode voor Videoland  en een email met de actiecode voor MovieMAX. Je kunt de codes tot en met 30 september 2017 activeren. Na deze datum kunnen ze niet meer worden ingewisseld.

5. ga naar de website van Videoland om je code te activeren. De code voor MovieMAX kun je meteen in de app op de HUMAX H3 activeren. In de mails met de code wordt uitgelegd hoe je dat kunt doen. Deze informatie vind je ook via onderstaande buttons.

Aanhef

Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw emailadres*

Serienummer*

Gekocht bij* (naam-plaats verkoopadres)

Upload een foto van uw factuur*

Upload een foto van het serienummer van uw H3* (sticker met barcode op de verpakking of een foto van de achterkant van uw H3)

Door het opsturen van het deelnameformulier ga je akkoord met de actievoorwaarden

0