HUMAX H3 nu met €40,- serie-/filmtegoed

Kijk onbeperkt series en films bij Videoland en MovieMAX

‘Er is niets meer op TV’ behoort tot het verleden. Met de HUMAX H3 Smart TV box is er altijd iets op TV. En nu helemaal! De Videoland app en MovieMAX app zijn toegevoegd aan de HUMAX H3. Je vindt beide app in de NLStore.

Omdat je jouw HUMAX H3 hebt geregistreerd kun je meedoen aan de actie die op dit moment loopt op de HUMAX H3.  

Je ontvangt 3 maanden Videoland cadeau + 30 Moviepoints om films te bestellen bij MovieMAX. 

Wil je profiteren van dit aanbod? Vul dan voor  31 mei a.s  je gegevens in!

videlandlogo_web

Met Videoland kijk je onbeperkt en reclamevrij naar de beste series en films van Nederlandse bodem. Geniet van bekende toptitels, maar van ook minder bekende producties.

Daarnaast kun je kiezen uit een breed aanbod van internationale topfilms en series en een groot aantal kinderprogramma’s. Met Videoland raak je dus niet uitgekeken!

moviemax_logo_web

Kijk de beste films bij MovieMAX! MovieMAX is een video on demand platform met een ruim aanbod films. Dit aanbod wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste films net uit de bioscoop.

Bij MovieMAX kijk je je favoriete films thuis op de bank of waar en wanneer je maar wilt. Met een MovieMAX account huur je gedurende 48 uur films voor een vaste prijs in de hoogste beeldkwaliteit.

Hoe doe je mee aan de actie?

1. Vul onderstaand deelnameformulier volledig in voor 31 mei a.s. Je emailadres moet overeenkomen met het emailadres waarmee je je HUMAX H3 hebt geregistreerd.

2. na aanmelding ontvang je, binnen twee weken, een email met een actiecode voor Videoland  en een email met de actiecode voor MovieMAX. Je kunt de codes tot en met 30 september 2017 activeren. Na deze datum kunnen ze niet meer worden ingewisseld.

3. ga naar de website van Videoland om je code te activeren. De code voor MovieMAX kun je meteen in de app op de HUMAX H3 activeren. In de mails met de code wordt uitgelegd hoe je dat kunt doen. Deze informatie vind je ook via onderstaande buttons.

Aanhef

Voor- en achternaam*

Je emailadres*

Door het opsturen van het deelnameformulier ga je akkoord met de actievoorwaarden

0