Kijk direct wat je wilt via de Apps op de HUMAX TV+ H3

Niet thuis op het moment dat uw favoriete serie wordt uitgezonden? Geen probleem. Je kijkt de aflevering gewoon via Uitzending Gemist. Op het moment dat het jou uitkomt. Wil je op een regenachtige middag lekker genieten van een film of een complete serie op Netflix? Ook dat kan met de HUMAX TV+ H3 Smart TV Box. Gewoon op je TV!

In de NL Store op je TV+ H3 staan de meest populaire Apps in Nederland voor je klaar. Alle Apps zijn geschikt gemaakt om op een groot TV-scherm te bekijken.

Je bedient de Apps gewoon met de afstandsbediening. Om het helemaal makkelijk te maken zit er een speciale Netflix knop op je afstandsbediening zodat je direct toegang hebt tot deze dienst. Daarnaast kun je onder de gekleurde knoppen vier Apps vastleggen die je vaak bekijkt. Zo kun je ook deze Apps direct opstarten zonder dat je naar het menu hoeft.

Een greep uit de Apps op de HUMAX TV+ H3

apps_netflix

Netflix

Netflix is een razend populaire online dienst, waarmee je films, series en documentaires kunt bekijken. Als abonnee kun je onbeperkt kijken naar het uitgebreide Netflix aanbod. Een aantal populaire series zoals House of Cards en Orange is the new Black zijn exclusief op Netflix te bekijken. Om Netflix te kijken heb je een abonnement nodig.

Apps_NPO

NPO gemist

Met de NPO-App kun je programma’s uitgezonden door de NPO terug kijken op je TV. De TV-programma’s verschijnen kort na afloop van de uitzending op NPO 1, 2 en 3 en blijven ca. 30 dagen beschikbaar.

Apps_RTLXL

RTL XL

Met de RTL XL App kijk je al je favoriete RTL programma’s waar en wanneer jij dat wilt. Je kunt alle programma’s tot 7 dagen na uitzending gratis terugkijken.

apps_videoland

Videoland

Met Videoland kijk je onbeperkt en reclamevrij naar de beste series en films van Nederlandse bodem. Geniet van bekende toptitels, maar van ook minder bekende producties. Daarnaast kun je kiezen uit een breed aanbod van internationale topfilms en series en een groot aantal kinderprogramma’s. Met Videoland raak je dus niet uitgekeken! Om Videoland te kijken heb je een abonnement nodig. Dit is per maand opzegbaar.

Apps_KIJK1

KIJK

Bekijk alle programma’s van SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Je kunt gemiste uitzendingen bekijken maar ook series en exclusieve clips die nooit op tv zijn geweest. Bovendien kun je vooruit kijken. Blader tussen de 5000 titels.

apps_regiotv

Regio TV

Bekijk gemiste uitzendingen en live TV-streams van twaalf regionale publieke omroepen. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws in jouw Provincie.

NLZIET app

NLziet

Bekijk bijna 40.000 afleveringen van de NPO, RTL Nederland en SBS groep zonder reclame-onderbrekingen tot 365 dagen terug op TV. Een mooie extra optie is vooruitkijken; je favoriete programma al kijken voordat het wordt uitgezonden. Voor NLziet is een abonnement nodig dat per maand opzegbaar is.

Apps_Youtube

YouTube

YouTube is de grootste video-website ter wereld. Homevideo’s, muziekclips, sport, productpresentaties, je kunt het zo gek niet bedenken of het is op YouTube te vinden. En vanaf nu kijk je die filmpjes niet meer op het kleine scherm van je smartphone, maar gewoon op je TV.

apps_moviemax

MovieMAX

Kijk de beste films bij MovieMAX! MovieMAX is een video on demand platform met een ruim aanbod films. Dit aanbod wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste films net uit de bioscoop. Bij MovieMAX kijk je je favoriete films thuis op de bank of waar en wanneer je maar wilt. Met een MovieMAX account huur je gedurende 48 uur films voor een vaste prijs in de hoogste beeldkwaliteit.

App kerkomroep

Kerkomroep

Via de app van Kerkomroep.nl kun je live of achteraf een kerkdienst mee beleven. Zo kunnen mensen die niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, toch betrokken blijven bij de eigen gemeenschap. Via de app vind je per provincie een overzicht van kerken die zijn aangesloten, maar er kan ook gezocht worden op plaats, kerknaam, etc.

apps_tintl

Tintl

Tintl is de nieuwe erotische on demand streaming dienst van Beate Ushe. Met Tintl kun je onbeperkt erotiek in HD on demand streamen tegen een vast bedrag per maand. Kijk 2.200+ films met meer dan 11.000 scenes. Dit is ruim 270.000 minuten aan legale erotiek. Je hebt een keuze uit 69 genres geproduceerd door 79 studio’s. Je kunt je registreren via www.tintl.eu. De eerst maand is gratis. Daarna is het abonnement elk moment opzegbaar.

apps_humax-eye

HUMAX EYE

Met de HUMAX EYE App kun je op je TV opnames bekijken gemaakt door de HUMAX EYE HD Cloud camera. Zo kun je als je thuis komt kijken wat er overdag in je huis is gebeurd. Plaats de camera op de babycamera en kijk ’s avonds af en toe op je TV of alles nog in orde is. Een andere ideale toepassing is om de camera te plaatsen in het huis van hulpbehoevende ouders. Dan kun je regelmatig via de App op je TV kijken of alles nog goed gaat.