HUMAX stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Die eisen stellen we ook aan onze verkoop-partners. Een HUMAX partner is door ons zorgvuldig geselecteerd. U bent verzekerd van een optimale dienstverlening en service. HUMAX ondersteunt haar partners op gebied productkennis, service en garantieafhandeling. Daarnaast hebben onze partners ‘klantvriendelijkheid’ hoog in het vaandel staan. Bij een HUMAX partner kunt u dus met een gerust gevoel kopen. HUMAX adviseert u daarom om uitsluitend aankopen te doen bij officiële HUMAX partners. Wie die partners zijn ziet u onder aan de pagina.

Deskundig advies

De medewerkers van onze partners beschikken over de kennis die nodig is om u een duidelijke uitleg te kunnen geven over de functionaliteit van onze producten. Zij worden regelmatig door ons bijgeschoold via producttrainingen en kennissessies. Onze partners kunnen u dus een gedegen advies geven. Daarnaast hebben onze partners een demo-opstelling van het product in de winkel zodat u ook daadwerkelijk kunt ervaren wat de voordelen van een HUMAX product zijn en u weet wat u koopt. Dat is toch wat prettiger dan een foldertje.

Service en Garantie

HUMAX producten staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat een toestel defect raakt. Een HUMAX partner neemt u dan meteen alle zorgen uit handen. U brengt uw defect toestel naar de partner waar u het product heeft aangeschaft en hij regelt de rest voor u. Ook dat is voor u een vertrouwd gevoel.

Internet winkels

Ook de online-winkels die HUMAX producten verkopen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze partners. U krijgt op de website van onze partners een duidelijke uitleg van onze producten. Daarnaast bieden zij u een betrouwbare betaalomgeving. Ook deze partners bieden u een optimale service en snelle garantieafwikkeling.

Bij een HUMAX partner koopt u met een vertrouwd gevoel. Dat is wel zo prettig, u koopt een product tenslotte om er optimaal plezier aan te beleven.

  • Goede productinformatie
  • Professioneel advies van deskundig personeel
  • Demonstratie van HUMAX producten
  • Deskundige garantieafwikkeling
  • Klantvriendelijk
  • Betrouwbare betaalomgeving bij internetwinkels
  • Ondersteuning van HUMAX met betrekking tot promoties, technische informatie, garantie

Onderstaand treft u een overzicht aan van de winkels die geselecteerd zijn als HUMAX partner.

electroworld
euronics
logo_basic_expert
EP_LOGO
bcc
mediamarkt
coolblue
bol.com
wehkamp
televisiewinkel_1
plattetv
hificorner
informatique
azerty_2
veldmeijer
whinkel_1
foka_1